Hoinar pe web
    Site-uri care mi-au atras atentia


TRANSLATE MY BLOG IN ENGLISH OR INTO DIFFERENT LANGUAGES

duminică, septembrie 30, 2012
  Dicţionar financiar-bancar
Pentru că, de câte ori deschidem televizorul, nu putem evita circul cu privatizarea Oltchim, auzim tot felul de termeni specifici contractelor economice, necunoscuţi pentru omul de rând, cum ar fi contract de management, scrisoare de garanţie bancară, cont escrow etc.
Ca să pricepem despre ce este vorba, cred că pentru mulţi dintre noi poate fi folositor un dicţionar economic financiar-bancar.
Dicţionarul, care poate fi accesat pe un site de informaţii financiar-bancare, mi se pare util nu numai pentru a înţelege terminologia folosită de comentatorii care îşi dau cu părerea despre circul Oltchim, succesorul circului referendumului, ci şi pentru relaţia noastră obişnuită cu băncile şi cu diverşi întreprinzători.

Etichete:

 
vineri, septembrie 28, 2012
  50 de iluzii optice
Printre cele 50 de iluzii optice pe care le accesaţi succesiv (cu Play) sau la alegere (cu All Illusions), sunt, probabil, unele pe care le cunoaşteţi, altele care vi se vor părea banale, dar şi multe interesante.
De fapt, doar nu toate imaginile reprezintă iluzii optice. Veţi găsi printre ele exerciţii psihologice, teste de atenţie sau glume desenate.
Numeroase iluzii sunt însoţite de explicaţii sau demonstraţii ale faptului că vederea vă înşală.
Textul prezentărilor este în limba engleză.

Etichete:

 
joi, septembrie 27, 2012
  Muzică de la PRO FM
Dacă aveţi chef să ascultaţi muzică de un anumit gen, de la reggae la muzică clasică, alegeţi genul preferat de pe pagina care se deschide. 30 de programe specializate în diverse genuri de muzică pot fi ascultate online
Dacă nu clicaţi pe o pagină, veţi asculta emisiunile postului PRO FM difuzat on air.

Etichete:

 
miercuri, septembrie 26, 2012
  Vocea Rusiei şi Oltchim
Nu ştiu cine este Valentin Mândrăşescu, unul din cei care ne intoxică prin intermediul Vocii Rusiei cu articole antioccidentale.
Ultima găselniţă a patriotului Mândrăşescu publicată pe site-ul în limba română a postului de radio rusesc se întitulează Oltchim: o comedie a erorilor marca PricewaterhouseCoopers.
Cu nonşalanţa specifică obedienţilor URSS-ului de pe vremuri, în articol se transferă eşecul privatizării Oltchim asupra companiei de consultanţă care este înfierată cu mânie proletară.

Etichete:

 
marți, septembrie 25, 2012
  Se poartă insolvenţele
Anul 2012 a marcat intrarea în insolvenţă a unor mari companii din România, despre care era greu de crezut că vor ajunge în această situaţie.
O publicaţie online axată pe teme economico-financiare prezintă un top al celor mai mari insolvenţe ale unor companii din România în acest an.
Printre ele ies în evidenţă Hidroelectrica şi două firme recent înfiinţate ale lui Dinu Patriciu.

Etichete:

 
luni, septembrie 24, 2012
  Secretul lui Stradivarius
O publicaţie online în limba engleză dedicată demitizării unor credinţe şi teorii vechi şi noi care nu sunt fondate pe dovezi ne surprinde cu un articol care susţine că nu există nici un secret al viorilor lui Stradivarius, aşa cum ne-am obişnuit să credem de multă vreme, ci doar o execuţie de foarte bună calitate a instrumentelor muzicale.
Articolul despre secretul lui Stradivarius este tradus de o publicaţie ştiinţifică românească.

Etichete:

 
duminică, septembrie 23, 2012
  Seara Leonard Cohen
Chiar dacă programele televiziunilor şi articolele din presa noastră sunt dominate de certurile politice şi de noile înşelătorii puse la cale de Dan Diaconescu, vreau să cred că principalul eveniment al zilei de ieri a fost spectacolul aproape octogenarului poet, compozitor şi cântăreţ canadian Leonard Cohen.
Dacă faceţi parte dintre cei cărora le face plăcere să-l asculte pe apreciatul interpret, vă propun 15 minute de muzică romantică cu Leonard Cohen de pe site-ul Trilulilu.

Etichete:

 
sâmbătă, septembrie 22, 2012
  Descoperiri trăsnite
Aflăm dintr-un ziar sucevean că, în urmă cu două zile, a avut loc la reputata universitate Harvard din Statele Unite ceremonia de acordare a premiilor Ig Nobel din acest an. Premiile Ig Nobel au fost iniţiate în 1991 şi de atunci se acordă anual 10 premii pentru descoperiri inutile, în una din săptămânile premergătoare acordării premiilor Nobel.
Chiar dacă Ig este prescurtarea cuvântului englezesc „ignoble” care înseamnă ruşine, acordarea premiilor este un spectacol amuzant iar laureaţii apreciază, în general, că e un mod de a-şi face publicitate.
Dacă vă amuză subiectul, veţi găsi pe site ul Descoperă.ro două articole mai vechi cu selecţii de descoperiri caraghioase premiate cu Ig Nobel, sub titlurile Cele mai stupide descoperiri ştiinţifice ale deceniului şi Ig Nobel: “Rataţii” ştiinţei.

Etichete:

 
vineri, septembrie 21, 2012
  Îndreptar de presă europeană
Una din binefacerile actualului guvern este aducerea României în atenţia presei europene, cu o intensitate de care n-am mai avut parte de la prima mineriadă.
Probabil acesta este motivul pentru care un blogger român, remarcabil documentat, ne propune sub titlul „Îndreptar de presă europeană” un serial cu informaţii despre principalele publicaţii europene.
Deocamdată au apărut selecţiile Presa în limba germană din Austria şi Germania (în care bloggerul îndrăzneşte să nu se refere la securiştii români care scriu tendenţios în aceste publicaţii despre noi, aşa cum ne informa primul ministru), Presa în limba franceză din Elveţia şi Belgia urmată de Presa în limba franceză din Franţa.
Pentru fiecare publicaţie descrisă veţi găsi lămuriri interesante şi un link către site.
Presupun că vor urma date despre presa în limba engleză şi – poate – în alte limbi.

Etichete:

 
joi, septembrie 20, 2012
  Citate din oameni mari
Pentru că succesiunea de slide-uri cu citatele asupra cărora vreau să vă atrag atenţia conţine doar text, prefer să-l transcriu;

VORBE ALE UNOR OAMENI MARI... SIMȚITE DE OAMENII MICI PE PIELEA LOR
1. Să zicem că ești idiot. Și să zicem că ești membru al Parlamentului. Dar asta înseamnă deja că mă repet.(Mark Twain);
2. Eu cred că o țara care încearcă să prospere prin stabilirea de taxe mari este ca un om care, stând într-o găleată, încearcă să o ridice tragând de miner.(Winston Churchill);
3. Un liberal este cineva care se simte îndatorat față de aproapele său, a cărui datorie este de acord să o plătească din banii tăi.(Gordon Liddy);
4. Democrația trebuie să însemne mult mai mult, decît doi lupi și o oaie care votează cine să o mănânce la cină.(James Bovard);
5. Ajutorul extern trebuie înțeles ca un transfer de bani de la oamenii săraci din țările bogate către oamenii bogați din țările sărace.(Douglas Casey);
6. Guvernul este o mare invenție, prin care toată lumea se chinuie să trăiască pe cheltuiala altora.(Frederic Bastiat);
7. Dacă tu crezi că sistemul de sănătate este scump acum, stai să vezi cât va costa cînd o să fie gratuit!(P.J. O'Rourke);
8. În general, arta de a guverna constă în capacitatea de a lua cât mai mulți bani de la o parte din cetățeni, pentru a o da altora.(Voltaire);
9. Nici o viață, libertate sau proprietate nu este în siguranță, atâta timp cât corpul legislativ este în sesiune.(Mark Twain (1866));
10. Răul inerent al capitalismului este împărțirea neechitabila a bogățiilor. Bunul inerent al socialismului este împărțirea echitabilă a sărăciei.(Winston Churchill);
11. De ce are nevoie țara asta: mai mulți politicieni fără loc de muncă.(Edward Langley);
12. Un guvern suficient de mare, încât să-ți dea tot ce ai nevoie, este suficient de puternic să-ți ia tot ce posezi.(Thomas Jefferson).
Sursa

Etichete:

 
miercuri, septembrie 19, 2012
  Nici sa furăm nu mai ştim
Ziarul Financiar ne spune azi sub titlul de mai sus că vom pierde in jur de 10-15 mld. euro de la UE, bani pe care i-am avut în mâna şi că, practic, toate fondurile UE destinate României sunt blocate.
La finele anului vom constata că am dat UE 1,2 miliarde de Euro, contribuţia obligatorie, dar nu am luat decât 800 milioane de euro din fondurile de coeziune.
De altfel, preşedintele Comisiei Europene i-a atras atenţia premierului Ponta asupra acestui aspect, în întâlnirea de luni de la Bruxelles.

Etichete:

 
marți, septembrie 18, 2012
  Fraude greceşti şi nu numai
Ziarul Financiar se referă într-un articol recent la ajutoarele sociale încasate în Grecia de falşi orbi şi în numele unor decedaţi care însumează milioane de euro.
În acest domeniu avem şi noi performanţe similare: cca 300 de persoane din Sibiu au obţinut certificate false de handicap. Unii „handicapaţi” deţin funcţii publice importante.

Etichete:

 
luni, septembrie 17, 2012
  Cum se evită o coliziune
Un clip You Tube cu aproape 5 milioane de vizualizări vă arată o metodă uluitoare pentru a opri un tren care se îndreaptă spre un automobil aflat pe şine.

Etichete:

 
duminică, septembrie 16, 2012
  Ce vrăji a mai făcut nevasta mea
Pe vremuri, ocoleam cu toţii emisiunile în care era elogiat Ceauşescu dar era o plăcere să urmărim săptămânal Teleenciclopedia, Teatrul TV sau Telecinemateca şi serialele precum Daktari, Forsyte Saga sau Ce vrăji a mai făcut nevasta mea.
Succesul serialului „Bewitched” lansat în 1964 şi tradus la noi prin „Ce vrăji a mai făcut nevasta mea” a fost cel mai longeviv sitcom al deceniului 60-70 şi după aproape 40 de ani se clasa, în Statele Unite, printre cele mai apreciate emisiuni TV din toate timpurile.
Probabil acesta este motivul pentru care a fost produs, în anul 2005, un lung metraj amuzant care relua titlul şi tema vechiului serial, cu o distribuţie remarcabilă în care figurează Nicole Kidman, Shirley MacLaine, Michael Caine.
Puteţi urmări filmul Bewitched care durează 100 de minute şi este subtitrat în româneşte, cu unele erori la diacritice.

Etichete:

 
sâmbătă, septembrie 15, 2012
  Un altfel de doctor
Un român cu doctoratul în matematică obţinut la Massachussets Institute of Technology (unde este exclus plagiatul) şi studii postdoctorale în Franţa şi Germania s-a întors acasă unde are o slujbă, probabil prost plătită, de cercetător şi nu obţine abilitarea pentru a fi profesor (şi implicit conducător de teze de doctorat), deşi a obţinut această abilitare în Franţa şi este visiting professor la Ecole Normale Superieure şi Ecole Polytechnique din Paris.
Veţi găsi amănunte despre povestea lui Sergiu Moroianu într-o revistă online.
Regret că strălucitul matematician priveşte cu nostalgie perioada anilor 70-80 când n-ar fi fost primit la doctorat în ţară dacă nu era membru al partidului comunist, iar pentru studii în străinătate restricţiile erau uriaşe. E drept că avea în 1980 doar 7 ani şi nu avea cum să afle toate mizeriile vieţii de atunci pentru că părinţii evitau să vorbească deschis în prezenţa copiilor care ar fi putut să repete, în naivitatea lor, ce auzeau.

Etichete:

 
vineri, septembrie 14, 2012
  Mâine moare TVR Cultural
Mâine este ultima zi în care pot fi urmărite emisiunile postului TVR Cultural, lansat în anul 2002, singura televiziune din România cu profil exclusiv cultural.
TVR Cultural a difuzat în cei zece ani şi jumătate de activitate dezbateri pe teme culturale, documentare şi filme de artă, concerte simfonice şi spectacole de operă, apreciate de partea minoritară din publicul românesc a cărei educaţie împiedică receptarea avidă a dejecţiilor pe care le revarsă pe micul ecran majoritatea posturilor de televiziune româneşti.
Ziarul Adevărul oferă amănute despre suspendarea TVR Cultural.
Or fi corecte oare datele prezentate de Evenimentul Zilei despre manevrele financiare de la TVR şi Radioul public în interesul electoral al USL?

Etichete:

 
joi, septembrie 13, 2012
  Probabil nu ştiaţi că...
O publicaţie ecologistă online publică sub titlul Ştiaţi că numeroase informaţii puţin cunoscute despre modalităţile de a reduce consumul de apă, despre reciclarea deşeurilor şi despre deşeurile nereciclate, despre soluţiile pentru reducerea consumului de energie electrică, despre poluarea atmosferică.
De exemplu, probabil nu ştiaţi că:
- Un robinet defect (din care curge o picatură de apă pe secundă) pierde 25 de litri de apă pe zi;
- Este nevoie de 200 de ani pentru ca un scutec de unică folosinţă aruncat pe sol să se descompună;
- O doză de aluminiu reciclată economiseşte energia necesară pentru funcţionarea unui televizor timp de 3 ore.

Etichete:

 
miercuri, septembrie 12, 2012
  Iosif Sava şi Andrei Şerban
La cererea telespectatorilor din străinătate, TVR internaţional redifuzează, de câtva timp, vestitele "Serate muzicale" ale lui Iosif Sava, talibanul muzicii clasice care visa să vadă stadioane pline cu oameni doritori să asculte creaţiile lui Bach. Păstrate în arhiva de aur a Televiziunii Române, "seratele", difuzate între 1990 şi 1998, au fost primul talk-show postdecembrist televizat.
Vă supun atenţiei dialogul sclipitor purtat în 1977 de Iosif Sava cu Andrei Şerban, unul din cei mai importanţi regizori ai lumii.

Etichete:

 
marți, septembrie 11, 2012
  Generozitate în lanţ
În ultima vreme agresivitatea, violenţele de limbaj şi ameninţările au ajuns să facă parte din viaţa de zi cu zi a românilor.
Un amic îmi atrăgea atenţia asupra fapului că numărul crimelor generate de crizele de furie ale unor indivizi, descrise în emisiunile de ştiri avide de violenţă ale televiziunilor, s-a amplificat.
Probabil, acesta este motivul pentru care am remarcat două articole care se referă la implicarea unor români într-o iniţiativa internaţională pentru fapte bune, numită "Pay It Forward", după titlul unui film american despre un copil încearcă să transforme în realitate tema primită la şcoală, care îi cere să propună o idee pentru o lume mai bună.
Articolul Oamenii care au prins bunătatea în lanț și nu-i mai dau drumul l-am găsit pe un site care ne anunţă că oferă numai ştiri bune, iar al doilea, întitulat Un "Caritas" de fapte bune, a apărut în Dilema Veche.

Etichete:

 
luni, septembrie 10, 2012
  Neagu Djuvara la 96 de ani
Într-un interviu acordat de curând ziarului Adevărul, Neagu Djuvara, omul excepţional, fermecător şi jovial, care a împlinit în luna august 96 de ani, răspunde la o paletă foarte largă de întrebări.
Veţi afla cum şi-a publicat prima carte de filozofia istoriei, care sunt primele cărţi care l-au pasionat, amitirile lui despre Emil Cioran, cum vede exodul creierelor din România, ce părere are despre întâmplările politice din această vară şi multe altele.
Dacă vă face plăcere să-l vedeţi şi să-l auziţi pe mereu surprinzătorul Neagu Djuvara, s-ar putea să vă atragă şi emisiunea „Profesioniştii” din primăvara anului trecut care i-a fost dedicată.

Etichete:

 
duminică, septembrie 09, 2012
  Haine din lapte
O creatoare de modă germană, cu studii de biologie, a prezentat anul trecut o linie de haine dintr-un material fin ca mătasea, obţinut din lapte.

Etichete:

 
sâmbătă, septembrie 08, 2012
  Artere comerciale celebre
Un blog economico-financiar românesc prezintă într-o selecţie cele mai cunoscute artere comerciale din lume.
Veţi fi intrigaţi că sunt preferate străzi şi galerii comerciale din India, Maroc, Tailanda, că din Londra este aleasă Camden Lock Market şi nu Oxford Street şi că nu se prezintă nimic de pe teritoriul Statelor Unite sau din renumitul cartier Ginza din Tokio. Cred că explicaţia constă în faptul că sursa listei este un site ecologic american ai cărui deţinători acordă, probabil, prioritate produselor tradiţionale şi nu celor de lux sau hi-tech.

Etichete:

 
vineri, septembrie 07, 2012
  După 150 de ani
În acest an se împlineşte un secol şi jumătate de la prima apariţie a romanului „Ciocoii vechi și noi” de Nicolae Filimon, considerat primul roman notabil din literatura română.
Extrag din colecţia Citatepedia câteva pasaje din roman:
- "Nimic nu este mai periculos pentru un stat ce voieşte a se reorganiza, decât a da frânele guvernului în mâinile parveniţilor, meniţi din concepţiune a fi slugi şi educaţi într-un mod cum să poată scoate lapte din piatră cu orice preţ!"
- "Omul îmbogăţit prin furtişag nu se satură niciodată de avere."
- "Ciocoiul sau puiul de ciocoi, ajuns om de stat, se deosebeşte de omul onest. El nu se pronunţă definitiv pentru nici o doctrină politică, nu se face adept credincios al nici unui partid, nu doară că are spiritul drept şi nepărtinitor, ci ca să poată exploata deodată toate doctrinele şi partidele în folosul său."
- "Amorul de patrie, libertatea, egalitatea si devotamentul sunt vorbe sacramentale, pe care ciocoiul le rosteste prin adunări publice şi private; dar aceste virtuţi cetăţeneşti, de care face atâta pompa, nu sunt decât treptele scării pe care voieşte a se sui la putere."

Etichete:

 
joi, septembrie 06, 2012
  Gazele de şist
Un blog românesc surprinzător se referă la o temă abordată de guvernul Ungureanu, abandonată de guvernul actual: cea a gazelor de şist.
Postarea în cauză are titlul Despre geologie și geopolitică şi revine asupra temei abordate în luna mai ca urmare a unei analize publicate de ziarul guvernamental chinez China Daily care menţionează că, într-un efort de a reduce importurile de energie, China, India, Polonia, Ucraina şi Japonia se grăbesc să-și dezvolte exploatările de gaze de șist.
De altfel şi ziarul Adevărul susţinea săptămâna trecută că gazele de şist vindecă dependenţa de ruşi.

Etichete:

 
miercuri, septembrie 05, 2012
  Citiţi Scânteia?
Nu mă refer în titlu la ziarul Scânteia care a funcţionat ca organ de presă al Partidului Comunist Român între 21 septembrie 1944 şi 21 decembrie 1989, ci la publicaţia care îi succede în zilele noastre.
Răscolind webul în căutarea unor atitudini eurosceptice şi antiamericane de la noi, am aflat cu surprindere că, din 2009, apar câteva numere pe an ale unui „ziar electronic de atitudine pro-comunistă” cu această denumire, editat de asociaţia Scânteia, care pare să se confunde cu comitetul de reorganizare a Partidului Comunist Român.
În ziar veţi regăsi numeroase mostre din celebrul „limbaj de lemn” specific perioadei comuniste, elogii aduse decedatei Uniuni Sovietice, argumente în favoarea regimului dictatorului sirian Bashar al-Assad şi numeroase susţineri privind relele intenţii ale „imperialiştilor americani” şi ale statelor dezvoltate din Uniunea Europeană.

Etichete:

 
marți, septembrie 04, 2012
  Perle de la Bac 2012
Ziarul Adevărul publica în la sfârşitul lunii iunie o colecţie de perle de la bacalaureatul 2012. Selectez câteva dintre ele:
- „Mircea cel Bătrân a fost înmormântat la Cozia, împreună cu umbra sa”;
- „Capitala SUA este Casa Albă”;
- „Caragiale era un adevărat miştocar al secolului 17”.
În articolul din ziar veţi găsi mult mai multe perle trist de amuzante.

Etichete:

 
duminică, septembrie 02, 2012
  Un căţel delicios
O publicaţie online americană dedicată căţeilor prezintă azi un căţeluş foarte simpatic, despre care cei mai mulţi dintre noi ar zice că e maidanez.
Emma este de fapt un pui de ciobănesc australian, o rasă foarte apreciată în Statele Unite care, în ciuda denumirii, reprezintă ţara de origine a rasei.

Etichete:

 
sâmbătă, septembrie 01, 2012
  După 7 ani
În luna care s-a încheiat ieri s-au împlinit 7 ani de când am creat blogul Hoinar pe web, cu intenţia de a vă oferi linkuri interesante însoţite de o scurtă prezentare. Puteţi urmări postările din august 2005 accesând Arhiva de pe coloana din dreapta a blogului.
Atunci existau mai puţin de 1000 de bloguri în limba română, nu apăruse „monetizarea” şi nici blogurile spam.
Îmi amintesc că, la începuturile blogului, găseam mult mai uşor linkuri interesante decât acum.
Selectez câteva dintre linkurile prezentate în august 2005, funcţionale şi astăzi, care mi se par demne de remarcat:
- galeria virtuală de artă plastică Olga’s Gallery care conţine 10.000 de reproduceri online ale picturilor celebre din muzeele şi colecţiile lumii;
- un site care vă oferă acces online la presa mondială: All you can read;
- testul Sheep dash de la BBC care presupune cunoştinţe elementare de engleză şi verifică rapiditatea reflexelor.

Etichete:

 
Pentru că atunci când scormonesc, de voie, de nevoie, universul webului, dau peste multe chestii simpatice, enervante, interesante, uimitoare sau utile, parcă ar fi bine să spun câte ceva despre cele care mi se par ieşite din comun.

Blog abandonat (poate temporar):
Bolile televiziunii

Mă puteţi contacta prin e-mail prin intermediul adresei web:
http://scr.im/hoinarpeweb
care evită spamurile automatizate.
Mă puteţi găsi şi pe TWITTER
Ca să primiţi prin e-mail actualizările la blog

prin FeedBlitz


ABONEAZĂ-TE LA RSS

CAUTĂ UN SUBIECT ÎN BLOG


în Hoinar pe web pe Web
PageRankGoogle PageRank
DESPRE VIZITATORI

SCRISE RECENT

ARHIVA
august 2005 / septembrie 2005 / octombrie 2005 / noiembrie 2005 / decembrie 2005 / ianuarie 2006 / februarie 2006 / martie 2006 / aprilie 2006 / mai 2006 / iunie 2006 / iulie 2006 / august 2006 / septembrie 2006 / octombrie 2006 / noiembrie 2006 / decembrie 2006 / ianuarie 2007 / februarie 2007 / martie 2007 / aprilie 2007 / mai 2007 / iunie 2007 / iulie 2007 / august 2007 / septembrie 2007 / octombrie 2007 / noiembrie 2007 / decembrie 2007 / ianuarie 2008 / februarie 2008 / martie 2008 / aprilie 2008 / mai 2008 / iunie 2008 / iulie 2008 / august 2008 / septembrie 2008 / octombrie 2008 / noiembrie 2008 / decembrie 2008 / ianuarie 2009 / februarie 2009 / martie 2009 / aprilie 2009 / mai 2009 / iunie 2009 / iulie 2009 / august 2009 / septembrie 2009 / octombrie 2009 / noiembrie 2009 / decembrie 2009 / ianuarie 2010 / februarie 2010 / martie 2010 / aprilie 2010 / mai 2010 / iunie 2010 / iulie 2010 / august 2010 / septembrie 2010 / octombrie 2010 / noiembrie 2010 / decembrie 2010 / ianuarie 2011 / februarie 2011 / martie 2011 / aprilie 2011 / mai 2011 / iunie 2011 / iulie 2011 / august 2011 / septembrie 2011 / octombrie 2011 / noiembrie 2011 / decembrie 2011 / ianuarie 2012 / februarie 2012 / martie 2012 / aprilie 2012 / mai 2012 / iunie 2012 / iulie 2012 / august 2012 / septembrie 2012 / octombrie 2012 / noiembrie 2012 / decembrie 2012 / ianuarie 2013 / februarie 2013 / martie 2013 / aprilie 2013 / mai 2013 / iunie 2013 / iulie 2013 / august 2013 / septembrie 2013 / octombrie 2013 / noiembrie 2013 / decembrie 2013 / ianuarie 2014 / februarie 2014 / martie 2014 / aprilie 2014 / mai 2014 / iunie 2014 / iulie 2014 / august 2014 / septembrie 2014 / octombrie 2014 / noiembrie 2014 / decembrie 2014 / ianuarie 2015 / februarie 2015 / martie 2015 / aprilie 2015 / mai 2015 / iunie 2015 / iulie 2015 / august 2015 / septembrie 2015 / octombrie 2015 / noiembrie 2015 / decembrie 2015 / ianuarie 2016 / februarie 2016 / martie 2016 / aprilie 2016 / mai 2016 / iunie 2016 / iulie 2016 /


Creative Commons License
Hoinar pe web de Sorin este licenţiat printr-o Licenţă Creative Commons Atribuire-Necomercial-Distribuire în condiţii identice 3.0 România.
Who links to my website?

ŞTIRI-INFORMAŢII



Ziarul