Check out this page in {0} translated from {1}translated fromOriginal:Translated:Automatic translation powered by Microsoft® TranslatorStart translatingStop translatingCloseClose and show original pageSelect
Aproape un sfert din carnea de pui disponibilă în România este infectată cu bacteria Campylobacter care poate produce toxiinfecţii alimentare. Un articol din ziarul Gândul arată cum ne putem feri de pericol. Bacteria este distrusă prin preparare termică. În consecinţă, primejdia apare atunci când nu ne spălăm pe mâini după ce am preparat carnea sau nu curăţăm cu detergent vasele în care a fost puiul crud şi cuţitul cu care am tăiat puiul. De asemenea, specialiştii mai recomandă să evităm depozitarea preparatelor de carne deasupra fructelor şi legumelor, deoarece există risc de contaminare.
Pentru că atunci când scormonesc, de voie, de nevoie, universul webului, dau peste multe chestii simpatice,
enervante, interesante, uimitoare sau utile, parcă ar fi bine să spun câte ceva despre cele care mi se par ieşite din comun.