Check out this page in {0} translated from {1}translated fromOriginal:Translated:Automatic translation powered by Microsoft® TranslatorStart translatingStop translatingCloseClose and show original pageSelect
Intr-un post de luna trecută, citam un specialist care afirma că iluziile optice reprezintă o contrazicere a unor mecanisme de percepţie formate in creier. O publicaţie electronică a adunat, cu câteva luni în urmă, observaţii referitoare la capacitatea uimitoare a creierului uman de a reconstitui, în baza unor conexiuni formate în timp, textele în care literele cuvintelor sunt amestecate.
Nu e aşa că puteţi descifra, cu destulă uşurinţă, textul care urmează?
"Cnofrom uuni stduiu al ueni uinvresttiai elgenze, nu cntozeaa in ce odrnie se alfa lirteele itnr-un cuvant, signruul lcuru ipmotarnt e ca pirma si utlima lierta sa fie la lcuol lor. Rsetul potae fi o vrzaa colmpeta si tot o vei ptuea ctii fraa prboelme. Atsa e din cuzaa ca nu ciitm feicrae lteira, ci cvanutul ca un irtneg."
Pentru că atunci când scormonesc, de voie, de nevoie, universul webului, dau peste multe chestii simpatice,
enervante, interesante, uimitoare sau utile, parcă ar fi bine să spun câte ceva despre cele care mi se par ieşite din comun.