Check out this page in {0} translated from {1}translated fromOriginal:Translated:Automatic translation powered by Microsoft® TranslatorStart translatingStop translatingCloseClose and show original pageSelect
Termenul „web invizibil” se referă în principal la informaţiile la care motoarele de căutare şi directoarele obişnuite nu au acces direct. Cea mai mare parte a webului invizibil, care este estimat la un volum de 500 de ori mai mare decât cel indexat de motoarele de căutare este format din baze de date. Multe din acestea aparţin universităţilor şi centrelor de cercetare, unor instituţii guvernamentale, ONG-urilor sau unor organisme de sinteză şi nu constituie date secrete. Este adevărat că unele din ele impun acces restricţionat sau plătit. Acestea sunt o parte din informaţiile pe această temă pe care le-am găsit în About.com care oferă şi informaţii despre căi de acces în webul invizibil.
Pentru că atunci când scormonesc, de voie, de nevoie, universul webului, dau peste multe chestii simpatice,
enervante, interesante, uimitoare sau utile, parcă ar fi bine să spun câte ceva despre cele care mi se par ieşite din comun.