Check out this page in {0} translated from {1}translated fromOriginal:Translated:Automatic translation powered by Microsoft® TranslatorStart translatingStop translatingCloseClose and show original pageSelect
În diverse ţări ale lumii, ceaiul se bea diferit. Dacă în Japonia tradiţionala ceremonie a ceaiului este un ritual complicat, în alte ţări ceaiul are adausuri surprinzătoare, cum ar fi sarea şi untul de iak în Tibet sau perlele de tapioca în Taiwan. Iată aspectul uzual al ceaiului, aşa cum este servit în 22 de ţări de pe glob. Amănunte despre prepararea ceaiului în fiecare ţară, am găsit doar în engleză.
Dacă s-ar fi precizat, pentru fiecare țară, adausurile uzuale, show-ul pictografic ar fi căpătat valoare informațională, pe când așa este doar o colecție de curiozități.
Pentru că atunci când scormonesc, de voie, de nevoie, universul webului, dau peste multe chestii simpatice,
enervante, interesante, uimitoare sau utile, parcă ar fi bine să spun câte ceva despre cele care mi se par ieşite din comun.