Check out this page in {0} translated from {1}translated fromOriginal:Translated:Automatic translation powered by Microsoft® TranslatorStart translatingStop translatingCloseClose and show original pageSelect
Numărul dietelor pentru slăbire din publicaţiile de tot felul, din programele de radio şi televiziune şi de pe net pare să crească exponenţial în ultimii ani. Impresia generală este că lupta cu kilogramele în plus şi numerosele recomandări dubioase pentru slăbit sunt specifice ultimului secol. Un articol dintr-o revistă americană întitulat O scurtă istorie a dietelor dubioase prezintă exemple conform cărora curele de slăbire ar fi existat în Egiptul antic, citează exemplul dietei cu ajutorul căreia se străduia să piardă din greutate regele Angliei William Cuceritorul, în anul 1087, descrie un “tratat” publicat la începutul secolului XVIII care susţinea că cei care locuiesc în zonele mlăştinoase sunt predispuşi la îngrăşare, se referă la inventarea termenului calorie pentru cuantificarea aportului alimentelor şi descrie diverse regimuri alimentare care nu ţin seamă de efectele secundare posibile.
@Gabriela Deduc şi din celelelalte comentarii pe blogul meu că hoinăreşti intens prin zone interesante ale webului. Nu te tentează să arăţi mai des pe blogul tău ce ţi se pare interesant (cu o scurtă prezentare)? M-aş bucura să-ţi utilizez postările ca surse de informaţii.
Deocamdată, blogul meu are rolul de "urmăritor" şi nu "de urmărit" :P Din când în când mai postez câte un video-clip, nici eu nu ştiu precis de ce :D Primesc multe link-uri interesante pe e-mail şi - dacă sunteţi de acord - aş putea să le redirecţionez spre adresa web care se poate afişată pe blogul Dvs. Poate unele din ele merită o atenţie mai mare. Aştept răspunsul Dvs. Toate cele bune!
Pentru că atunci când scormonesc, de voie, de nevoie, universul webului, dau peste multe chestii simpatice,
enervante, interesante, uimitoare sau utile, parcă ar fi bine să spun câte ceva despre cele care mi se par ieşite din comun.