Check out this page in {0} translated from {1}translated fromOriginal:Translated:Automatic translation powered by Microsoft® TranslatorStart translatingStop translatingCloseClose and show original pageSelect
Probabil majoritatea utilizatorilor browserului de internet Google Chrome ştiu că, introducând în caseta de căutare a unei file un şir de caractere, primesc răspunsurile motorului Google pentru căutarea respectivă. Instalând în Google Chrome extensia Inline Google aveţi avantajul că puteţi efectua o căutare fără a părăsi pagina în care lucraţi, obţinând o mică casetă de a motorului Google în partea de sus dreapta a paginii. Caseta, care are pe fiecare pagină doar 4-5 rezultate de pe web, ştiri, imagini sau video se activează din icoana Google Search care apare în şirul de extensii şi se dezactivează cu un clic în afara casetei. Cea de a doua facilitate la care mă refer (s-ar putea s-o cunoaşteţi) vă permite să aveţi acces în permanenţă anumite pagini printr-o manevră foarte simplă: când e deschisă o pagină pe care o folosiţi frecvent, clic dreapta pe filă vă oferă opţiunea "Fixaţi pagina (Pin tab)" care vă permite să fixaţi în partea din stânga a listei de taburi deschise doar faviconul paginii respective, cu un consum redus de memorie. Opţiunea se păstrează şi la următoarele deschideri ale browserului şi se dezactivează alegând opţiunea de anulare a fixării cu clic dreapta pe favicon.
Pentru că atunci când scormonesc, de voie, de nevoie, universul webului, dau peste multe chestii simpatice,
enervante, interesante, uimitoare sau utile, parcă ar fi bine să spun câte ceva despre cele care mi se par ieşite din comun.