Ghid european de protectie a internautilor
Voi încerca, în perioada următoare, să postez mai frecvent informaţii legate de abordările Uniunii Europene în chestiuni legate de interesele omului de rând.
Este evident că foarte puţini români sunt interesaţi de aceste subiecte deşi ele ar putea contribui la schimbarea mentalităţilor noastre conform cărora şpaga, îmbogăţirea prin fraude nepedepsite, dezinteresul şi incompetenţa care domină autorităţile publice sunt de neînlăturat.
Televiziunile, dominate de cei interesaţi să perpetueze această mentalitate, îşi concentrează atenţia asupra candidaturilor pentru Parlamentul European ale lui Vadim şi Tokes, ale Noricăi Nicolai şi Elenei Băsescu, evitând subiectele legate de drepturile, obligaţiile, avantajele şi chiar dezavantajele pe care le avem în calitate de cetăţeni ai Uniunii Europene.
Azi vă prezint un document care, deşi nu se referă la probleme politice sau economice transnaţionale, conţine informaţii utile. Comisia Europeană pune la dispoziţia internauţilor
un ghid cu informaţii, asupra drepturilor şi pericolelor legate de conexiunea de internet de serviciile de internet şi de e-mail, de cumpărăturile online, de descărcarea muzicii, filmelor şi jocurilor, de drepturile de autor, de protecţia minorilor la navigarea pe internet etc.
Etichete: Suntem in UE