Check out this page in {0} translated from {1}translated fromOriginal:Translated:Automatic translation powered by Microsoft® TranslatorStart translatingStop translatingCloseClose and show original pageSelect
Experţii în securitate informatică de la Kasperski Lab prezintă cele mai periculoase amenintari informatice ale anului 2009. Una dintre cele mai frecvente metode de infectare a PC-urilor este prin intermediul dispozitivelor de stocare de tip flash USB, CD sau DVD susţin ei. Se constată şi o creştere îngrijorătoare a numărului de site-uri infectate iar majoritatea viruşilor care provin din mediul online au capacitatea de a-şi schimba proprietăţile la fiecare download pentru a evita detecţia antivirus, iar răspândirea lor se face tot mai mult prin site-uri populare şi de încredere.
Vă semnalez cu acest prilej că ediţia americană a PC Magazine consideră că site-ul Malware City, creat de BitDefender şi actualizat permanent este o resursa deosebită de informaţii despre malware care vă permite să fiţi la curent cu pericolele informatice de tot felul şi cu diverse metode de a le ocoli şi - dacă aţi păţit-o - de a le înlătura.
corect ar trebui scris "specialistii" de la Kasperski, dupa ce au patit-o asa urat: http://hackersblog.org/2009/02/07/usakasperskycom-hacked-full-database-acces-sql-injection/
Pentru că atunci când scormonesc, de voie, de nevoie, universul webului, dau peste multe chestii simpatice,
enervante, interesante, uimitoare sau utile, parcă ar fi bine să spun câte ceva despre cele care mi se par ieşite din comun.